Balatonfűzfő Város hivatalos honlapja

Önkormányzat


Közös Hivatal


Intézmények


Közélet


Köszöntjük!


Üdvözöljük a Balaton csúcsán!

 

Balaton-parti nyaralásához csendes, nyugodt, mégis élettel teli települést keres? Balatonfűzfő mindehhez kiváló helyszínt biztosít.

Tiszta, rendezett szállásaink, házigazdáink vendégszeretete azt az érzést kelti, mintha hazatérne.

Családi nyaralásokhoz ideális helyszínt biztosítanak megújult strandjaink. A legkisebbek számára kialakított fövenyes pancsolókkal, árnyas partszakaszokkal, játszóterekkel, a legfrissebb gasztronómiai trendekhez is igazodó kínálattal tökéletes háttérként szolgálnak a pihenéshez.
 

Az aktív kikapcsolódás szerelmeseit is számos lehetőség várja évszaktól függetlenül. A Balaton parti fekvés elsősorban a vízi sportoknak kedvez, így a SUP-pal, a szörfözéssel, a vitorlázással és a horgászattal is érdemes megismerkedni a nálunk töltött idő alatt, akár családi program keretében.

Tartalmas időtöltést kínál a Balatoni Bob Szabadidőpark, ahol nemcsak a panorámás bobpályák nyújtanak felejthetetlen élményt, de próbára tehetjük magunkat a Serpa Kalandparkban, vagy a Paintball pályán is.

A Balatonfűzfőt körülölelő dombok, illetve a természetközeli arculatú parti sétány remek lehetőséget nyújtanak a túrázás rajongóinak, hogy gyalogosan vagy kerékpárral térképezzék fel a környék természeti adottságait. Biztatjuk Önöket, hogy használják ezt a lehetőséget egészségfenntartó mozgásra, testi-lelki felüdülésre, pihenésre, ismeretszerzésre, szórakozásra!

A kultúra kedvelői sem maradnak felfedeznivaló nélkül. A Balatonfűzőn élt és alkotott Vágfalvi Ottó nevét viselő Művelődési Központ és Könyvtár változatos programokat kínál. Vegyen részt egy hangulatos zenés estén a Romkertben, vagy a Föveny strandon, élvezze színházi előadásainkat! Ha pedig pihenéséhez olvasnivalót keres, a könyvtár széles kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő könyvet/heti vagy havi lapot.

 

Szeretettel várjuk és visszavárjuk Önöket, érezzék jól magukat nálunk!


Szanyi Szilvia
polgármester

 

Híreink


Turizmus