Fűzfő Kártya

Nyomtatóbarát változatPDF változat
"Szeretné Balaton parti pihenését színesebbé varázsolni, de közben nem szeretne a költségek miatt aggódni? Hisszük, hogy kis városunkban miden lehetőséget megtalál a tartalmas kikapcsolódáshoz, legyen szó aktív pihenésről, családi szórakozási lehetőségekről, vagy éppen egy jó vacsoráról. És hogy a kiadásokra se kelljen ügyelnie, Egyesületünk a helyi lakosság együttműködésével létrehozta a Fűzfő Turizmus Kártyát, mellyel vendégeink itt tartózkodását szeretnénk kényelmesebbé tenni azáltal, hogy kedvezményesen léphetnek be mindkét strandunkra, illetve további kedvezményeket is igénybe vehetnek. Legyen a vendégünk, igényelje szállásadójánál a Fűzfő Kártyát és élvezze a minőségi szolgáltatásokat kedvezményes áron!
Élje át nálunk a gondtalan nyaralás örömét, szeretettel várjuk!"

Általános tudnivalók
A kedvezményjeggyell mindkét helyi strandra 50%-os kedvezménnyel vásárolható a belépő. A kártyával különböző kedvezményeket vehetnek igénybe korlátlan alkalommal. A Kártya a megérkezés napjától a távozás napjáig érvényes,annyi napra, ahány éjszaka után az idegenforgalmi adót befizették, személyre szól, a vele érvényesíthető kedvezmények igénybevételére kizárólag a tulajdonosát, és egy vele lévő, legfeljebb 14 éves gyermeket jogosítja.

Feltételek
A Kártyára jogosultak azok a 18 év feletti vendégek, akik vendégéjszakáikat valamely regisztrált balatonfűzfői szálláshelyen töltik és az idegenforgalmi adót befizetik. Ezért a kedvezmény igénybevételének jogosultságát a pénztárnál strandkedzvezmény jeggyel érvényesítheti, e nélkül a kedvezmény nem vehető igénybe! Javított, rongált jegy nem érvényes! Megértésüket köszönjük!

Szállásadóknak
Ha Ön szállásadóként csatlakozni kíván a Fűzfő Turizmus Kártya programhoz, a következőket kell tennie:
- ha még nincs érvényesített vendégkönyve, azt Balatonfűzfő Város Önkormányzatánál,a Közigazgatási osztályon tudja beszerezni, illetve érvényesíttetni.

Önkormányzati ügyfélfogadási idő:
hétfő: 8.00 -12.00 és 13.00 -16.00
szerda: 8.00 -12.00 és 13.00 -16.00
péntek: 8.00 -12.00

- ha rendelkezik érvényesített vendégkönyvvel, csak be kell jönnie irodánkba, hogy nyilvántartásba tudjuk venni. Ehhez,a következők szükségesek:
- pontos név és cím
- telefonszám és e-mail cím
- személyi igazolvány
- érvényesített vendégkönyv

- ha Ön nem tagja a Balatonfűzfő-Litér Turisztikai Egyesületnek, Kártyatömbönként 2.000 Ft kaució (a Kártya 100-ával tömbösített) és emellett 2.000,-Ft előállítási költséget kell fizetnie.
- tagjainknak csak a 2.000,-Ft kaukciót kell megfizetniük.

Címünk:

8175 Balatonfűzfő Jókai u. 19-21. (Régi Jókai ált. isk. épülete, 1. emelet)

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 9-17 óráig

Telefonszám, e-mail: 20/341-5504, info@balatonfuzfoinfo.hu